У Кіровоград приїхав Андрусяк і таємничий Чаклун (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Недодавно до Кіровограда приїхали сучасний український письменник Іван Андрусяк  та таємничий дитячий письменник Олег Чаклун. Окрім презентації для дітей у школах, гості зустрілись і зі студентами КДПУ ім. В. Винниченка.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, особливий стиль презентації сприймався студентами не так красиво, порівняно з тим, як творчість гостей сприймали діти. Адже вікова категорія значно різниться. Проте ті студенти, у яких досі живе дитина, навіть придбали собі кілька книг.

Іван Андрусяк запевняє, що головне – не втратити дитину у собі. Саме так він говорив на одному із інтерв’ю, слова з якого цитували присутні: “Все мине, а зайчики вічні”.

Окрім традиційної презентації, письменник  запропонував студентам погратись: із заплющеними очима уявити як по корі дерева стікала вода, а потім дерево чхнуло. Так звану медитацію письменник використав, щоб презентувати один із своїх віршів, який повністю базується на відчуттях.

Ще одним гостем був дитячий письменник, який видає книги під псевдонімом Олег Чаклун. Цей таємничий казкар навіть не дозволяв себе фотографувати: “Не фотографуйте мене, а то фотоапарат зламається!”. Олег Чаклун приховує своє справжнє ім’я і, навіть, обличчя, певно, щоб залишатись для своїх читачів тим самим чаклуном.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар