У Кіровограді на конкурсі краси роздаватимуть подарунки воїнам АТО (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

4 грудня о 18:00 у Кіровоградському академічному обласному  українському музично-драматичному театрі ім. М. Кропивницького відбудеться обласний конкурс краси “Княгиня Кіровоградщини 2014”.

Як повідомили Першій електронній організатори, після двох кастингів було відібрано 17 претенденток на корону. Вибір дівчат проводився не тільки за зовнішніми параметрами, але і за особистісним якостям. Учасниці повинні бути прикладом високих моральних цінностей, духовної краси.

Переможниця конкурсу представлятиме Кіровоградщину на національному конкурсі “Княгиня України 2015”, який відбудеться в березні. У програмі – традиційні виходи в національних костюмах, дефіле в купальниках, а також в стильних шубах ексклюзивного салону шкіри та хутра “Арес” . До уваги гостей свята пропонується також коллеция вечірніх суконь від київського дизайнера Ірини Марчук.

Організатори не забувають і про типерішню стуацію в Україні. Партнер конкурсу (компанія Parasol Social Project) подарує комплексний захист у всіх сферах життя воїнам АТО та їх сем’ям, які будуть запрошенв на конкурс до театру.

Організатор конкурсу – школа моделей “Mix models” за підтримки обласного управління молоді та спорту.

З приводу запрошень звертатися за тел. 099 327 63 64

Поширити:

Залишити коментар:

коментар