Кіровоградські дітлахи залишаться без новорічних подарунків?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цьогоріч Фонд соціального страхування не виділятиме новорічні подарунки дітям застрахованих осіб, як це було багато років поспіль. Головна причина – такі виплати не відповідають страховим.

Як стало відомо Першій електронній з власних джерел, нещодавно на кіровоградські підприємства, організації та бюджетні структури надійшов лист-роз’яснення у якому повідомляється, що з метою затвердження збалансованості бюджету Фонду на 2014 рік, правлінням Фонду 30 травня 2014 року було затверджено зміни до кошторисів програм, згідно з якими фінансування позашкільного обслуговування у тому числі придбання дитячих новорічних подарунків у 2014 році не передбачено.

За коментарями наш кореспондент звернувся до заступника директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Тетяни Ткаченко. Проте чіткої відповіді на запитання куди підуть кошти, які роботодавці та працівники перераховують до єдиного соціального внеску, не отримали.

«Цього року подарунків дійсно не буде, у Києві не проводили тендер бо не вистачає коштів», – зазначила заступник директора.

Невдовзі після цього на підприємства надійшов лист від дистриб’ютора компанії ”Roshen” в Кіровоградській області з пропозицією вирішити питання відсутності подарунків, закупивши їх у компанії.

«Зная, что государство в этом году вынуждено отказаться от централизованой закупки новогодних подарков для детей, мы не в праве обмануть их ожидания и лишить сюрприза… Мы предлагаем общими усилиями совершить чудо и пригласить праздник в каждый дом», – йдеться у листі компанії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар