Працівники ДФС Кіровоградщини підтримують бійців в зоні АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники фіскальної служби Кіровоградщини організували збір коштів для військових, які героїчно та мужньо захищають Батьківщину від військової агресії.

На потреби армії вже зібрано 154 910 грн.

Зокрема надано допомогу кіровоградському 42 батальйону територіальної оборони Збройних сил України «Рух опору»: передані радіостанції, екіпірування для снайперів, комплекти камуфляжної форми, берці, розвантажувальні жилети на суму 124 400 грн.

Співробітникам, які беруть участь в бойових діях в зоні АТО (добровольцями відправились захищати нашу країну п’ять працівників органів ДФС у Кіровоградській області) та їх родинам надано адресну допомогу на 25 100 грн.

Окремо перераховано благодійним організаціям: «Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців» та «Добро починається з тебе» – 5 410 грн.

Крім того, працівниками головного управління ДФС в області постійно одноосібно вживаються заходи для фінансової підтримки українських військових та придбаваються сертифікатів казначейських зобов’язань «Військові», повідомляє Першій електронній прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар