Журналіст проти голови РДА. Олександрівська епопея триває

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Олександрівської райдержадміністрації Сергій Шпирка ігнорував засідання Олександрівського районного суду, яке було призначене на 27 листопада, як відповідач за позовом журналістки Галини Шевченко.

На попередньому засіданні, яке відбулося 7 листопада, суддя Олена Кімлач винесла ухвалу, якою зобов’язала Сергія Шпирку з’явитися в судове засідання для дачі особистих пояснень. Варто зазначити, що це було четверте судове засідання по даній справі.

Не з’явився в судовій залі й представник відповідача Сергія Шпирки Олександр Урсаленко , який повідомив суду про одержану травму ноги.

Судове протистояння між заступником головного редактора редакційно-видавничого об’єднання «Олександрівщина» Галиною Шевченко та головою Олександрівської РДА Сергієм Шпиркою триває з вересня.

Галина Шевченко звинувачує Сергію Шпирка у брехні і вимагає відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Позивачка висловлює припущення, що Сергій Шпирка своєю поведінкою навмисне висловлює неповагу до суду і затягує судовий процес, щоб уникнути відповідальності, а саме – публічного вибачення перед нею у газеті «Україна-Центр» та відшкодування їй матеріальної і моральної шкоди, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар