Тариф на перевезення пасажирів Кіровограда – від 3 до 3,56 грн.?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На офіційному сайті Кіровоградської міської ради оприлюднено проект рішення «Про погодження вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровоград».

Ним, у разі погодження, вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда для ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В., що працюють у режимі маршрутного таксі, складатиме 3 грн., для ПП «ОЛІКС» – 3,56 грн.

Управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради, в разі затвердження рішення, має внести зміни до договорів на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Кіровограді, укладених з ПП «ОЛІКС», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Автобаз – Кіровоград», ПП «Паритет Сервіс», ФОП Кобченко В.В., що працюють у режимі маршрутного таксі, в частині визначення тарифу на перевезення.

Рішення набуває чинності на наступний день з моменту його опублікування в офіційному віснику Кіровоградської міської ради «Вечірня газета».

Інформувати територіальну громаду міста та пасажирів зокрема про погоджений тариф зобов’язані самі перевізники та відділ по роботі із засобами масової інформації міської ради.

Наразі розпочинається громадське обговорення запропонованих тарифів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар