У Кіровограді – черговий конфлікт із вежею МТС (ФОТО)

Жителі мікрорайону Новоолексіївки в Кіровограді з 4:00 сьогоднішнього дня протистоять спробі будівельників розпочати монтаж вежі мобільного зв’язку компанії МТС.

На місці події чергують зо три десятка жителів району, передає кореспондент Першої електронної.

Наразі на території поруч із магазином «Травневий» (перехрестя вул. Барболіна і Глинки) і двоповерхової недобудови за ним, огородженою металевим парканом, стоїть автокран та вантажівка, на якій лежать конструкції вежі, готові до монтажу. Огороджену територію охороняє приватна фірма.

За словами жителів, на другому поверсі недобудови вже встановлено обладнання. Огороджена ж територія, на їхню думку, є самозахопленою. Про монтажні роботи мешканці прилеглих будинків дізналися несподівано, коли під ранок почули характерні звуки. Як зауважують очевидці, першу спробу жителі «відбили». Також на місці події побували начальник міського управління містобудування та архітектури, головний архітектор міста Вадим Мездрін, представники міськвиконкому, депутати обласної та міської рад.

За інформацією людей, зараз над вирішенням проблеми працюють в міській раді. Крім того, новоолексіївці готові чергувати «до переможного кінця».

На місці перебувають і представники компанії МТС. На прохання прокоментувати подію вони порадили звертатися до PR-служби компанії. Однак, зауважили, що мають пакет дозвільних документів на будівництво. Щоправда, не продемонструвавши його.

Нагадаємо, у Кіровограді вже не вперше виникає конфлікт через установку вежі МТС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар