Започаткувано Кубок Кіровограда з тайського боксу пам’яті героя АТО Сергія Хрипунова

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 відбувся відкритий Кубок міста з тайського боксу, присвячений пам’яті кіровоградського спортсмена Сергія Хрипунова, який загинув у зоні проведення АТО.

У змаганнях, організованих та проведених Кіровоградською обласною федерацією лао-тайських бойових мистецтв «Лао Муей» за сприянням відділу фізичної культури та спорту і відділу сім`ї та молоді Кіровоградської міської ради, взяли участь 80 спортсменів з Кіровограда, Миколаєва, Одеси, Іллічівська, Дніпропетровська, Полтави та Кременчука.

Спортивну честь Кіровограда захищали клуби «Україна» (керівник Д. Поляченко), «Воїн» (на базі ЗОШ № 35, керівник В. Якимов), команда ЗОШ № 26 (тренер С. Плугатар), команда ЗШ № 20, клуб «Маслениківський» (керівник М. Скрипніченко) та клуб «Старт» (керівник І. Бондар).
Збірна Кіровограда у загальному заліку посіла перше місце, другу сходинку посіла команда міста Полтави, бронзові нагороди виборола команда Кременчука.

Переможці і призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також медалями та кубками від обласної федерації лао-тайських бойових мистецтв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар