У Кіровограді обрали найкрасивішого чоловіка (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

23 листопада в нічному клубі «Провокатор» відбувся чоловічий конкурс краси «Містер Країни OPEN 2014». 11 стильних конкурсантів змагалися за звання найгарнішого чоловіка центральної України.

«Містер Країни OPEN 2014» – один із найдивніших конкурсів краси, які проходили на Кіровоградщині. За 2 години шоу конкурсанти чотири рази виходили на сцену і при цьому не зронили жодного слова. Гарні стильні образи і жодного натяку на особистість: ні тобі презентації таланту, інтелекту чи хоча б ораторського мистецтва. Хоча, судячи з презентації, хлопцям було чим похизуватись перед публікою – комусь спортивними досягненнями з боксу і карате, комусь – віршуванням, а можливо хтось приховував і щось цікавіше. Але ця таємниця навіки залишиться прихованою за стилем мілітарі та діловим костюмом.

Не маючи можливості насолодитися гармонійним поєднанням зовнішньої і внутрішньої краси, глядачі задовольняли потреби прекрасного, спогляданням чудової фізичної форми конкурсантів на дефіле у плавках. До того ж хлопці, на свій смак і ризик, підкорювали публіку вродженою харизмою.

Особливих успіхів у цьому досягнув конкурсант № 6 із Мелітополя, Денис Синіцин, який вміло перевтілювався на сцені. То ніжний і мрійливий романтик, який у пориві піднесення демонстративно кидає шахову дошку, то пристрасний мачо, що рве на собі тільняшку.

За артистизм і вміння загравати з глядачем, Денис Синіцин отримав почесний титул» – «Містер центральна Україна 2014». Звання «Містер Кіровоград 2014» присудили Миколаю Красноштану, який підкорив публіку грою м’язів і чудовою фізичною формою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар