Кіровоград: родини переселенців та бійців АТО отримали картоплю від Міжнародного фонду

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Від Міжнародного німецько-українського благодійного фонду «Тавіфа» надійшла допомога – 9 тонн картоплі.

Картоплю розподілено між родинами військовослужбовців, які перебувають у районі проведення антитерористичної операції, та переселенцями зі східних областей країни.

Раніше продуктову допомогу отримали переселенці, які мешкають у гуртожитку технічного університету у Кіровограді. Також картоплю надали до обласної лікарні й військового шпиталю та розподілили між обласними осередками Червоного Хреста і Армії Спасіння.

На Кіровоградщину наразі продовжують прибувати переселенці зі східних регіонів. Лише впродовж минулого тижня прибуло 150 сімей  у складі 210 осіб.

До місць постійного проживання відбули 59 осіб. Обласний штаб з питань соціального забезпечення переселенців, до якого входять представники служби порятунку області, тримає ситуацію під контролем, постійно вивчає потреби внутрішньо переміщених громадян. Співробітники відділу психологічного забезпечення ДСНС також надають біженцям екстрену психологічну допомогу та проводять психопрофілактичну роботу. По мірі надходження заявок переселенців забезпечують теплим одягом, продуктами харчування та медикаментами, побутовими речами, повідомляє Першій електронній прес-служба управління ДСНС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар