Кіровоградський район матиме сучасне футбольне поле. Через рік

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У селі Івано-Благодатне Кіровоградського району має з’явитися сучасне футбольне поле. Наразі триває оформлення необхідної документації.

Як розповів кореспонденту першої електронної сільський голова Івано-Благодатного Володимир Бобко, питання щодо облаштування футбольного поля на конкретній земельній ділянці заздалегідь було погоджено із управлінням держземагенства.

«Стадіон буде місцевого рівня. Поки зробимо футбольний майданчик з воротами, розміткою. Дану земельну ділянку потрібно розгорнути під рівень, адже в нас такий ландшафт. Про засів травою ми говоримо з підприємцями, обіцяли допомогти», – коментує  Володимир Бобко.

У перспективі, каже керівник села, можна поставити ще й кілька секцій трибун, але про це ще говорити зарано. Якщо все йтиме за планами, відкриття Івано-Благодатненського футбольного поля планується вже наступного року.

Оскільки у Кіровоградському районі немає власного райцентру, через це немає й районного стадіону, тож місцеві команди тренуються лише на місцевих футбольних полях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар