Іван Марковський: Новий пішохідний міст – можливість благоустрою ще одного куточка міста (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді розпочалися роботи по заливці бетоном двох опор нового пішохідного мосту через Інгул.

Особливістю цього етапу зведення мосту є безумовне дотримання правил заливки великих масивів бетонного розчину, говорить начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч. Бетон необхідно заливати безперервним методом, але частинами, щоб не пошкодити опалубку. Важливо, щоб не було проблем з вчасним підвезенням бетонного розчину. Всі ці питання, від постачання будівельних матеріалів, до забезпечення умов роботи будівельників знаходяться на особистому контролі секретар міської ради Івана Марковського.

Місцеві жителі з правого берегу Інгулу активно підтримують будівництво переходу через річку, бо вони мріяли про нього вже багато років. Мешканці найближчих будинків навіть дозволили будівельникам користуватися їхніми електричними мережами.

«Будівництво нового мосту через Інгул – це не тільки додаткові зручності у пересуванні містом, – акцентує Іван Марковський. – Кожне таке будівництво в Кіровограді дозволяє навести лад, благоустроїти певну територію міста. У нашому місті з’явиться новий красивий, ошатний куточок.

Міські посадовці також спростовують звинувачення, висловлені в ЗМІ про те, що вартість мосту завищена і що, начебто, мають місце відкати до 300 тисяч гривен. Насправді проект будівництва мосту пройшов не тільки технічну, а й ретельну фінансову експертизу. То ж творитися беззаконня не було.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар