У кіровоградських боржників ще є можливість сплатити за послуги

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

18 листопада ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» спільно з органами Державної виконавчої служби та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розпочали виїзди за місцем проживання боржників підприємства, за якими обліковується борг за надані послуги централізованого теплопостачання та водопостачання. Особлива увага робочої групи приділятиметься боржникам, щодо яких винесені рішення суду про стягнення заборгованості.

З метою примусового погашення існуючої заборгованості, щотижнево робоча група здійснюватиме виїзди за адресами проживання всіх боржників з метою встановлення місця отримання доходу для подальшого накладення стягнення на заробітну плату чи пенсію, або майнового стану боржників для здійснення арешту та опису майна. В подальшому стягнення заборгованості відбувається за рахунок відрахувань із отриманих доходів боржниками або за рахунок реалізації арештованого майна боржників.

Робочу групу з примусового стягнення заборгованості супроводжують представники абонентських служб ДП «Кіровоградтепло», ТОВ «ЦНТІ УНГА» та ОКВП «Дніпро-Кіровоград», які уповноважені приймати оплату заборгованості за надані житлово-комунальні послуги на місцем проживання споживача.

Таким чином у боржників підприємств є остання можливість оплатити існуючу заборгованість в добровільному порядку без застосування заходів примусового стягнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар