Березкін розбереться, як після капремонту у покрівлі Вільшанського ФОКу з’явилися дірки у долоню

Народний депутат України Станіслав Березкін звернувся до прокурора Кіровоградської області та голови Кіровоградської ОДА, щоб вони перевірили, чи ефективно були використані бюджетні кошти, виділені на капітальний ремонт покрівлі Вільшанського фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі депутата.

Покрівля комплексу, капітально відремонтована у 2012 році, стала непридатною для експлуатації. Про це свідчать попередні дані комісії, створеної за ініціативи народного депутата після звернень жителів селища. Їх має в своєму розпорядженні Перша електронна.

Перші гроші на ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу надійшли торік. Після згоди районної влади взяти безгоспну будівлю на свій баланс та появи відповідного рішення сесії, з державного бюджету було виділено перший транш – 300 тисяч гривень. Їх і вирішили вкласти в дах. Відповідно до проведеного тендеру, ці роботи виконувало ПП «Атлант-3000». Розпочалися вони восени. Невтішний результат ремонтних робіт у тому числі пояснюють негодою. Будівельники наполягають на тому, що всі роботи виконувалися відповідно до проекту.

«У мене виникає питання: як після капітального ремонту, у покрівлі з’явилися дірки у долоню? Я розберуся, як були використані бюджетні кошти, і обіцяю, що винні понесуть відповідальність», – сказав народний депутат.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар