Після контакту з фарбою, дитині поставили страшний діагноз. Терміново потрібна допомога!

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У десятирічного Дмитра Ярового із села Піщаний Брід (Добровеличківський район) – ряд страшних діагнозів, серед яких тотальна анемія IV стадії. Терміново потрібна допомога.

Коли на шкіру Дмитрика потрапила фарба, стан його здоров’я різко погіршився. Він перестав їсти, був блідий, з’явилась тошнота і рвота. Дезінтоксикаційна терапія не дала результатів. У липні цього року дитину із гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні з тяжкою стадією анемії направили до клініки ОХМАТДИТ.

Врешті-решт дитині поставили страшний ряд діагнозів. Підтвердженням цього є виписка з історії хвороби, яка є в розпорядженні Першої електронної.

Батьки просять небайдужих відгукнутись і допомогти врятувати життя хлопчика. Маленький Дмитрик хоче жити і ми можемо його врятувати!

Номер картки: 5168 7572 6122 3822

Для довідки: Анемія, недокрів’я, малокрів’я (від грец. ἀναιμία — «відсутність крові») — захворювання, пов’язане із зменшенням кількості червоних кров’яних тілець (еритроцитів) або нижча від нормальної кількість гемоглобіну в крові. Тим не менш, вона викликає зниження рівня кисню, пов’язане із здатністю кожної молекули гемоглобіну, через деформацію або відсутність чисельного розвитку, як в деяких інших типів дефіциту гемоглобіну.
Четветра стадія є небезпечною для здоров’я.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар