Тарифи на опалення в Кіровограді можуть знизити

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Тарифи на опалення в Кіровограді можуть бути нижчими, ніж озвучені раніше. Так, наразі, згідно поданої до комісії з регулювання тарифів документації, тариф по даному підприємству може бути встановлений на рівні 11,02 грн.

Про це сьогодні, 18 листопада, на ранковій прес-конференції повідомив заступник директора КП «Кіровоградтепло» Анатолій Таран.

За словами начальника головного управління ЖКГ Олександра Хачатуряна уже цього тижня має відбутись робоча нарада з керівниками теплогенеруючих підприємств, щодо визначення концепції теплопостачання Кіровограда на 2015 рік.

Розраховувати ж на зниження тарифів КП «Теплоенергетика», однак, не варто. Основна причина – використання мазутного господарства, що наразі не має механізмів компенсації з держбюджету, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Не останню роль у формуванні тарифів грає той факт, що на даний час в Кіровограді частка осель з автономним опаленням становить 55%.

Станом на сьогодні тариф по обох теплогенеруючих підприємствах міста залишається на рівні 7,51 грн.
У цьому запевнив присутніх на прес-конференції журналістів начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян. Відповідно до озвученої інформації, оплата за тепло до моменту офіційного оприлюднення тарифу Мінюстом буде нараховуватись за старими цінами.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар