Депутат і начальник обласної ДАІ хочуть встановити світлофор на перехресті паралельних вулиць

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутат міськради, екс-кандидат в народні депутати по 99 ОВО (м.Кіровоград) Артем Стрижаков звернувся до секретаря міської ради Івана Марковського з проханням “забезпечити виконання встановлення світлофорного регулювання” на перехресті вулиць Космонавта Попова та Генерала Жадова у Кіровограді. 

Про це пише Златопіль, посилаючись на відповідне депутатське звернення від Стрижакова до Марковського, яке є у розпорядження редакції.

Як сказано в документі, до Артема Стрижакова як до депутата Кіровоградської міської ради “неодноразово зверталися мешканці району Космонавта Попова та Генерала Жадова з проханням щодо безпеки пішоходів, і встановленню світлофору на перехресті вулиць Космонавта Попова та Генерала Жадова”.

Варто зазначити, що вулиці Космонавта Попова та Генерала Жадова в Кіровограді є паралельними одна одній, а тому, через свою паралельність, не можуть мати спільного перехрестя.

Попри те, що вулиці не мають спільного преехрестя, як свідчить депутатський запит Артема Стрижакова, начальником управління ДАІ УМВС У в Кіровоградській області Березневичем О.В. “визнано за доцільне введення на цьому перехресті світлофорного регулювання”. Зазначимо, що Березнавича було звільнено з посади понад 6 місяців тому, а свою згоду на встановлення світлофору на неіснуючому перехресті він дав ще у 2012 році.

Більше того, начальник ГУ ЖКГ міської ради О.Хачатурян повідомив, що пропозиції щодо встановлення світлофора на перехресті вулиць Попова та Жадова (!) взяті до відома та будуть повторно розглянуті при формуванні титульного списку об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту доріг на 2013 рік.

Для наглядності – вулиці Попова та Жадова на карті Кіровограда:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар