Зимовий одяг та продукти – для воїнів АТО від Олександрівського району (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Зимовий одяг, зокрема, бушлати, штани, шапки, термобілизну, продукти харчування – консерви, сало, згущене молоко, чай, дві бензопили зібрали підприємці та воїни-афганці Олександрівського району для вояків 34-го батальйону територіальної оборони, які беруть участь в АТО на сході України.

Бушлати та інші теплі речі передали адміністрація Олександрівської філії управління магістральних газопроводів та керівник фермерського господарства Сергій Сокол.

Окремі підприємці допомогли грошима для придбання одягу. Навіть пенсіонери не залишилися осторонь важливої справи допомоги українській армії – принесли продукти харчування, з мізерної пенсії виділили гроші. А школярі з Красносілля зібрали 1696 гривень і написали листи нашим військовим. До речі, у 34-му батальйоні територіальної допомоги з Олександрівщини служить майже сорок чоловіків. Приміром, тільки з Вищих Верещак і Цвітного по три вояки, з Олександрівки – два.

Про це кореспонденту Першої електронної газети розповіла ініціатор збору гуманітарної допомоги військовим, підприємець Олена Чепіга, яка постійно переймається проблемами захисників і завжди приходить їм на допомогу. За її словами, цю гуманітарну допомогу, як і попередні, в зону АТО доставить голова районної організації Української Спілки воїнів-афганців Анатолій Кравченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар