У Кіровограді обрали найкрасивішу та найталановитішу студентку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

14 листопада в обласній філармонії відбувся конкурс краси серед студенток кіровоградських вишів – «Міс-STUDENT – 2014-New History».

Цього вечора кіровоградці мали можливість доторкнутися до світу краси, таланту та стилю – повідомляє кореспондент «Першої електронної газети».

Одинадцять чарівних красунь змагалися за титул найкрасивішої студентки міста. Допомагали дівчатам у цьому нелегкому завданні їх врода, акторська майстерність, вроджена харизма, ну і звісно, яскраві образи та стильне вбрання. І тут організатори конкурсу проявили неабияку фантазію.

Три тематичні виходи на сцену – це три мікрокосмоси, які затягували глядачів у різні епохи: яскраві і модні сукні у стилі 80-их, божевільні танці у ролі войовничих амазонок, звабливі костюми мілітарі. Все це створило незабутню атмосферу вечора. Проте найбільше гостей вечора і журі вразив той факт, що дівчата не стоять осторонь сьогоденних проблем країни.

На конкурсі талантів юні красуні демонстрували свою активну громадянську позицію словами подяки кіровоградським військовим та власноруч спеченою смакотою. Конкурсантки № 4 та №9 –  Анна Муравська та Оксана Подолянчук, порадували журі і військових, що були запрошені на конкурс в якості гостей вечора, смачними тістечками. А конкурсантка №1, Рима Мкртчан, так гарно та зворушливо заспівала пісню «Мальви», що мимоволі викликала сльози на очах деяких глядачів.

Організатори молодіжного конкурсу – театр мод «Madina Style», також не залишилися осторонь проблем і потреб військових. Поки журі радилося і обирало найдосконалішу студентку 2014 року, на сцені обласної філармонії розіграли благодійний лот – картину двох студенток, що вирішили пожертвувати своє творіння на благодійність.

Картину продали за 1500 грн. молодому чоловікові, який вирішив не називатись. Гроші відразу ж, прямо на сцені, передали волонтерам «Української Варти».

Наприкінці конкурсу всіх учасниць нагородили цінними призами від спонсорів та організаторів конкурсу.

Титул «Міс-STUDENT – 2014-New History» цього року отримала конкурсантка №1 – Римма Мкртчан, яка вразила усіх гармонійним поєднанням краси, розуму та таланту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар