Добросовісну працю новгородківців оцінено

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З нагоди Дня працівника сільського господарства працівників селянсько-фермерського господарства «Віталіна» (керівник О.В.Литвин) механізатора широкого профілю Віктора Васильовича Донченка нагороджено грамотою Новгородківської райдержадміністрації та районної ради, а різноробочому Миколі Пилиповичу Романенку районними органами влади оголошено подяку.

Обидва чоловіки працюють в господарстві вже більше десяти років. Увесь цей час добре виконували свою роботу, тож повагою керівництва й людей користуються заслужено, повідомляє кореспондент Першої електронної.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Життя сільських чоловіків-трудівників ніколи не було легким, а особливо для тих, хто звик добросовісно виконувати свої обов’язки. Керівництво фермерського господарства поважає та цінує своїх робітників. Так, у важкій щоденній праці минають день за днем, місяць за місяцем. Головне, щоб праця не була даремною і гідно оцінювалася.

Низький уклін трудівникам за самовіддану працю!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар