Тиждень знань з безпеки життєдіяльності проходить на Кіровоградщині

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно!» – під таким гаслом у всіх шкільних та дошкільних закладах Кіровоградської області триває Тиждень знань з безпеки життєдіяльності.

Активно розпочався Тиждень знань і в Світловодському районі. Тут проводяться тематичні конкурси, вікторини, тематичні ігри, розваги, а особливою популярністю користуються зустрічі з представниками служби порятунку. Інспектори державної пожежно-рятувальної частини №17 Світловодського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Кіровоградській області щодня проводяться рейдові перевірки навчальних закладів міста та району.

Дуже важливо акцентувати увагу на дитячій безпеці, адже діти – це наше майбутнє, і безпосередньо від нас залежить чи буде їхнє завтра безпечним. Саме брак життєвого досвіду, беззахисність та невміння діяти у критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

Не менш актуальними є і екскурсії до пожежно-рятувального підрозділу. Пожежні автомобілі та їх оснащення, бойовий одяг та справжні рятувальники, з якими можна поспілкуватися як із друзями, послухати цікаві розповіді про трудові будні – все це викликає неабияке захоплення у школярів, повідомляє Першій електронній прес-служба У ДСНС в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар