Кіровоградці зустріли пораненого кіборга квітами і аплодисментами (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

11 листопада на виїзді з Кіровограда (біля «бобринецького кільця») близько 30 кіровоградців (цивільних і військових) з квітами і жовто-блакитними прапорами чекали на зустріч з кіборгом з позивним «Редут», який був поранений під час оборони Донецького аеропорту і довгий час перебував на лікуванні в Одеському госпіталі.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, чекати приїзду легендарного кіборга довелося близько трьох годин. Але жодних нарікань у натовпі не чулося. Навпаки, люди жваво гомоніли, обговорювали останні новини, ділилися «секретними» знаннями про пораненого воїна.

Активіст з Бобринеччини Олексій Цокалов зігрівав патріотичний натовп від осінньої мряки кавою та чаєм у придорожній кав’ярні. А 13-літня донька господарів закладу – Розана Роженко – розважала вдячних кіровоградців власними віршами про Путіна і про українських героїв.

Спецпризначенець, на якого так довго чекали патріоти, прибув на місце зустрічі близько 21 год. Вибухи салютів і корків від шампанського, намоклі хризантеми, власноруч зв’язаний шарфик, гучні аплодисменти і міцні обійми – це ті подарунки, що запасли кіровоградці для свого захисника.

Воїн був здивований таким гучним і теплим прийомом рідного міста. Він щиро дякував кіровоградцям за те, що вони не забувають і шанують своїх військових. І наголосив: «Дякуйте не мені, а отим хлопцям, які скромно стоять збоку». Це були бойові побратими «Редута».

Анастасія Лісовська для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар