Як зіграли “Зірка” зі “Сталлю”? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Другий тур поспіль кіровоградська «Зірка» проводила вдома. У попередньому матчі наші футболісти пропустили прикрий м’яч від «Миколаєва» на останніх хвилинах, що призвів до несподіваної поразки. Відтак гра 16 туру проти, алчевської «Сталі» для підопічних Саміра Гасанова була вкрай важливою.

Кіровоградці на думку експертів, займають далеко не те місце, яке мають, зважаючи на підбір гравців у команді, та й ситуація у складі суперників дозволяла з оптимізмом дивитися перед зустріччю: одразу три футболісти «Сталі» – Масалов, Тимофієнко і Мамутов пропускали поєдинок через дискваліфікацію. У складі господарів через перебір жовтих карток не вийшов на поле Загальський.

Розпочали команди гру без розвідки, але майже половину першого тайму часу жодна з команд серйозної гостроти не зробила. Першу небезпеку створили футболісти «Сталі» не без допомоги гравців «Зірки», які припустилися помилки в обороні і дозволили небезпечно з кута пробити Полюляху, але невдало. Дмитро Осадчий на 31 хвилині створив момент, після якого «Зірка» повела в рахунку: ефектним ударом головою забив  перший гол.

Подальша гра була насиченою небезпечними моментами і атаками по обох воротах, але голкіпери вчасно спрацьовували. Лише на 56-й хвилині сталевари зрівняли рахунок – 1:1.

Втрата концентрації призвела до другого взяття наших воріт на 65-й хвилині. Наш кіпер зіграв блискуче, проте м’яч вийшов на кутовий. Подача від прапорця і Логінов спокійно виводить «Сталь» уперед – 1:2.

На 72-й хвилині Фатєєв удруге за гру припустися приголомшливої помилки, що стала фатальною для «Зірки». У Дмитра в центрі поля Локтіонов відібрав м’яча  і пробив у дальній кут – 1:3.

Оговтатися після такого нашим футболістам було важко, проте реально: на 78-й хвилині скоротили рахунок – 2:3. Нажаль, забити втретє нашим футболістам не судилося.

Поразкою на старті другого кола чемпіонату України в першій лізі футболісти «Зірки» порушили традицію у стосунках зі «Сталлю», віддавши їй перемогу.

Матч 17 туру кіровоградська «Зірка» проведе на виїзді 15 листопада проти «Полтави».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар