Премію ім.Гіталова отримає найвідоміший тракторист Новоукраїнщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 7 листопада, у Новоукраїнці було обрано лауреата цьогорічної районної премії імені О. Гіталова. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, одноголосно членами журі переможцем визнано тракториста ТОВ імені Фрунзе Олександра Крижановського.

Олександр Миколайович Крижановський у даному господарстві працює 24 роки. Два роки тому був нагороджений спільними грамотами Новоукраїнської районної ради та районної адміністрації. У 2014 році портрет О.Крижановського розміщено на районній Дошці Пошани.

Районна Премія імені Олександра Васильовича Гіталова – двічі Героя Соціалістичної Праці – заснована районною радою у 2005 році і вручається переможцю щороку до Дня працівників сільського господарства.

Керівництво господарства охарактеризувало працівника як старанного, сумлінного та відповідального тракториста, який працює на різних типах тракторів, бережливо відноситься до техніки використовуючи її на 120% від амортизаційного терміну. Олександр Миколайович успішно працював під час посівної, обробляв землю, косив зелену масу та виконував ряд інших сільськогосподарських робіт.

Загальна кількість умовно оброблених ним гектар сягає 2290. Даний показник і став визначальним при відборі кандидата на Премію імені О.Гіталова, яку в розмірі 2-х мінімальних заробітних плат отримає О.Крижановський з нагоди відзначення в районі Дня працівника сільського господарства.

Четверо інших механізаторів – В.Шарманов (ТОВ АПК імені Гіталова), Г.Левченко ( СТОВ «Росія»), М.Буров ( ТОВ «Зерновик») та М.Нечипуренко (ТОВ «Нива-Н» ), отримають спільні грамоти районної ради та районної державної адміністрації та відповідні матеріальні заохочення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар