У дитсадок “Кристалик” прибув загін ДСНС

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня до вихованців дитячого садочка «Кристалик», що у Кіровограді, завітали рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Для хлопчиків та дівчаток вони провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» – в ігровій формі пояснили, як не завдати шкоди власному життю та здоров’ю.

Діти з нетерпінням чекали приїзду рятувальників, тож приготували танцювальні виступи «Гопак» та «Осінній вернісаж», сповнені дитячої безпосередньості та щирості. Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай подякувала діткам за яскраві виступи та провела для них пізнавальні конкурси.

Діти змагалися у бігові наввипередки, відгадували тематичні загадки та відповідали на запитання вікторини, а ще дізналися, для чого призначені протигази і навіть приміряли їх. А наприкінці змагань усі учасники отримали заохочувальні призи.

Ще однією гарною новиною стало те, що малюки, їх батьки та вихователі вирішили підтримати бійців АТО та зібрали більше трьох тисяч гривень, на які закупили теплу білизну та шкарпетки. Приємним доповненням стали дитячі малюнки, у яких дошкільнята висловили свої побажання мужнім військовим повертатись додому живими і неушкодженими. Допомогу воїнам передадуть рятувальники, які теж поїхали на Донбас для виконання завдань за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар