Кіровоградським школярам пропонують якісну вищу освіту

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня у Кіровоградському інституті державного та муніципального управління Класичного приватного університету пройшов День відкритих дверей. Всі бажаючі мали можливість на власні очі побачити, що таке – сучасна освіта.

Молоді талановиті студенти порадували гостей вишу чудовими піснями та поезією, а директор КІДМУ КПУ – Іван Литвин – розповів про особливості навчання в інституті.

ЛитвинЗаклад заснований у 2011 році. Історія його створення пов’язана ліквідацією Кіровоградського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ. Адже саме тоді виникла необхідність у створенні нового навчального закладу, який би надав можливість не лише отримати повну вищу юридичну освіту, але й підготувати фахівців, які будуть захищати законні права та інтереси кожного громадянина.

Більше 80 % викладацького складу Кіровоградського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ перейшли працювати до КІДМУ КПУ.

Інститут здійснює підготовку юристів для підприємств, установ та організацій всіх форм власності, у тому числі органів державної влади і місцевого самоврядування, суду, адвокатури, прокуратури, юстиції, органів внутрішніх справ, консульських установ, податкової інспекції, митної служби, а також навчальних закладів та науково-дослідних установ.

Але не юриспруденцією єдиною. Кіровоградський інститут державного та муніципального управління КПУ, крім напрямку «Правознавство», надає шанс здобути високопрофільну освіту за напрямками:
– Державна служба,
– Геодезія, картографія та землеустрій,
– Фінанси і кредит,
– Облік і аудит.

Наступного року інститут планує розширити напрямок підготовки майбутніх фахівців – у 2015-2016 навчальному році відкриється кафедра богослов’я. Але це не всі сюрпризи, які підготував заклад для своїх студентів. У студентів Кіровоградського інституту державного та муніципального управління КПУ є унікальний шанс стати офіцерами запасу, закінчивши 2 роки військової кафедри.

Кіровоградський інститут державного та муніципального управління КПУ готує фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст», «магістр». Для старанних та обдарованих студентів існує система знижок на оплату за навчання. А перший семестр навчання в інституті взагалі безкоштовний. Так кожен може зрозуміти чи правильно він обрав життєву дорогу.

Один з шансів на знижку в навчанні, а можливо, і грошову винагороду за перемогу, кіровоградці мають можливість отримати вже незабаром – 22 листопада.

22 листопада о 13.00 у стінах Кіровоградського інституту державного та муніципального управління КПУ відбудеться олімпіада з математики, української мови, історії України та правознавства. Запрошуються учні 9 – 11 класів.

Детальніша інформація за номерами: (0522) 27-46-40, 34-99-01, 34-99-02, (066) 650-07-87, (096) 491-08-95.

Інститут знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Колгоспна, 73

Поширити:

Залишити коментар:

коментар