У Кіровограді можуть з’явитися нові вулиці – Михайлівська й Архангельська

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 6 листопада, відбулося засідання міської топонімічної комісії під головуванням заступника міського голови Вадима Дриги, під час якого розглядали питання перейменування вулиць в місті Кіровоград.

Члени комісії розглянули звернення ГО “Об’єднання поляків Кіровоградщини “Полонія” ім. К. Шимановського” і вирішили рекомендувати виконавчому комітету міськради перейменувати вулиці Кірова і Червоногвардійську у Кіровограді на Михайлівську і Архангельську відповідно.

Також члени комісії підтримали ініціативу управління освіти міської ради увічнити пам’ять земляків – кіровоградців, учасників АТО і розмістити меморіальні дошки на закладах освіти обласного центру, де вони навчалися. Поки що до топонімічної комісії надійшли пропозиції про встановлення десяти таких пам’ятних дощок. Комісія рекомендувала міській раді та її виконавчому комітету при формуванні міського бюджету на 2015 рік передбачити в Комплексній програмі підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровоград необхідні кошти на виготовлення та встановлення меморіальних дощок.

За матеріалами прес-служби Кіровоградської міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар