Нова прем’єра від кіровоградських лялькарів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

8 та 9 листопада Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців і гостей міста на перегляд прем’єрної вистави «Вовк і семеро козенят» за п’єсою Олесі Ємельянової. Свою нову роботу лялькарі присвятили 75-річчю від дня заснування рідного театру.

 За замислом режисерів-постановників, заслуженої артистки України Вікторії Ставріаніді-Стогодюк та Евеліни Новопашеної, повчальна казка з відомим сюжетом створена в жанрі мюзиклу. Композитор, Володимир Бабіюк, з яким лялькарі вже неодноразово мали вдалу творчу співпрацю, написав гарну оригінальну музику.

Головні персонажі – Вовк, Коза, козенята, Півень, Хом’як – виконані в системі паркетної ляльки (постійним відвідувачам театру вона знайома за найулюбленішим героєм інтерактивної казки «Бука» –  кумедним Вовком). Над сценічним рішенням вистави працювала художник-постановник Оксана Шарій.

 Усі ролі виконують молоді актори – Інна Кущ, Олена Бєляєва, Максим Борисов та Іван Кучерук. Вистава розрахована на дитячу категорію від 5 років, але виконавці запевняють, що цікаво буде навіть дорослому глядачу, тому запрошують відвідати театр цілою родиною.

 8 і 9 листопада о 12.00 годині митці з нетерпінням чекатимуть перших глядачів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар