В АТО загинув ще один житель Новгородківщини – Павло Русаков

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Уже вшосте Новгородківщина здригнулася від непоправного горя і смутку — загинув ще один учасник антитерористичної операції, житель села Новоандріївка Павло Русаков.

Павло Павлович Русаков народився 19 березня 1981 року в с. Оргтруд Камешковського району Володимирської області Росії. У 1992 році сім’я Русакових переїхала на постійне місце проживання в село Новоандріївка.

Хлопець навчався в Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. Винниченка на історичному факультеті, відділення «Правознавство», коли з другого курсу був призваний до лав Збройних Сил України і служив у військах ППО в Одеському військовому окрузі.

22 серпня 2014 року під час третьої хвилі мобілізації був призваний до лав української армії, служив у Донецькій області, де і загинув на блок-посту біля села Велика Веселівка.

Трагічна смерть вирвала із наших рядів молоду людину, доброго сина, брата, батька, односельця, земляка. У невимовному горі мати Любов Іванівна, сестра Лариса та синочки Анатолій і Андрій. Щирі спічуття родині Русакових висловлюють жителі Новгородківського району і всієї Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар