На Кіровоградщині увічнили пам’ять героя АТО Євгена Присяжного (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ушановуючи пам’ять про героя-земляка, старшого солдата, радиста радіогрупи загону спеціального призначення, який загинув захищаючи Батьківщину від рук окупантів, Євгена Присяжного, батьки та учні Новомиргородської ЗШ № 1, де він навчався, ініціювали встановлення меморіальної дошки на приміщенні навчального закладу.

Хлопець загинув 23 серпня під час виконання завдання під мінометним обстрілом в районі кургану Савур-Могила поблизу Амвросіївки Донецької області.

4 листопада, в день коли Євгену мало виповнитись 23 роки, біля приміщення школи на урочисте відкриття меморіальної дошки зібрались близькі та рідні, батьки загиблого земляка, учні школи, педагогічний колектив, представники органів влади.

Складні часи переживає Україна-ненька, цвіт української нації проливає кров за незалежність і цілісність держави, щодня зі сходу приходять новини про полеглих синів України і пам’ять про кожного загиблого ми повинні зберегти на віки.

Біля меморіальної дошки до присутніх звернулись зі словами скорботи класний керівник та вчителі Євгена Присяжного, голова райдержадміністрації Сенченко О.О., начальник відділу освіти Полтавець О.О., міський голова Немировський Я.Б.

Пам’ять про Євгена Присяжного вшанували хвилиною мовчання. Після того, як батьки Євгена зняли біле полотно з меморіальної дошки, присутні поклали до неї квіти, повідомляють Першій електронній з відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату Новомиргородської РДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар