У Кіровограді попрощалися з героєм АТО Сергієм Хрипуновим (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді – ще один скорботний день. Місто прощається зі своїм земляком, бійцем 34 батальйону територіальної оборони Сергієм Всеволодовичем Хрипуновим.

Віддати останню шану воїну- герою Сергію Хрипунову на Театральній площі обласного центру зібралася понад тисяча кіровоградців, серед них – рідні та близькі Сергія Хрипунова, його бойові побратими, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, міліціонери, рятувальники, представники громадськості.

Бойовий побратим Сергія Хрипунова, головний старшина 1-ї роти охорони 34 батальйону Сергій Шаїм розповів на траурній церемонії про непохитність духу та стійкість Сергія Хрипунова, про його самовідданість Батьківщині, та пообіцяв, що українські бійці відновлять свої сили та вилікують рани й повернуться на захист України і стоятимуть твердор і за себе і за Сергія Хрипунова та інших полеглих. А ще берегтимуть про них світлу пам’ять.

Під час жалобної церемонії слова жалю, співчуття та вдячності герою і його рідним висловили також голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський.

36-річний Сергій Хрипунов помер 2 листопада від тяжких ран, які отримав напередодні під час мінометного обстрілу блок посту, де ніс службу.

5 листопада оголошено в Кіровограді Днем жалоби. У місті приспущені Державні прапори, відмінені заходи розважального характеру та задіяний режим «тиші».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар