Школярі Новоукраїнського району отримали подяки за допомогу армії (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Майже 60 учнів шкіл Новоукраїнського району взяли участь у ІХ сесії I скликання Новоукраїнського парламенту дітей.
Депутати взяли участь у роботі «Школи управлінської майстерності», де своїм практичним досвідом діяльності у сфері управління поділились голова районної ради Валерій Савенко та директор РЦДЮТ «Зоріт» Наталія Ратушна.

Виступаючі зазначили, що головне для лідера – це доводити власним прикладом, що ти є дійсно патріотом своєї держави і вболіваєш за справи своєї громади. А головне – завжди залишатися людиною, поважати інших людей і їх погляди і прагнути зробити все, щоб подарувати їм віру у те, що наша країна буде успішною державою. Тому тісна співпраця з Новоукраїнським РПД є одним із головних завдань влади, адже потенційно, молодь, – це люди, які ухвалюватимуть стратегічні для України рішення через 10-15 років.

Під час сесії вручили юним парламентарям Подяки за розвиток волонтерського руху та проведення районної акції «З Україною в серці» по збору коштів та допомоги нашим воїнам-землякам, що перебувають в зоні АТО.

В подальшій роботі юні парламентарі визначили завдання на найближчий час, затвердили план роботи і домовилися об’єднати свої зусилля з іншими представниками урядових та неурядових організацій для реалізації конкретних справ у районі.

Сесія показала, що діти готові брати на себе відповідальність і що вони разом – це сильна, творча, дружня команда, яка може вирішувати серйозні завдання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар