Обласна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться з 3 по 9 листопада.

4 листопада о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо у відділ документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх).

Усіх охочих вчити українську мову запрошуємо на курси з вивчення української мови в рамках проекту «Безкоштовні курси української мови». Заняття проходять щосереди у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук о 17.30 (для початківців) та щочетверга у відділі обслуговування користувачів о 17.30 (для знавців).

3, 5, 6, 7 листопада о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського;

Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову — пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру;

Відділ мистецтв запрошує на перегляд виставки «Світ на долоні. Виставка дипломних робіт – 2014». Виставка презентує творчі роботи випускників художньо-графічного відділення мистецького факультету Кіровоградського педагогічного університету ім. В. Винниченка. Тут представлені роботи, виконані у різних техніках образотворчого мистецтва: живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, кераміка та інше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар