Кіровоградська “Зірка” розгромила тернопільську “Ниву”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Новий етап розвитку кіровоградського футболу команда починала виїздом в Тернопіль. Після серйозних змін, які «Зірка» зазнала минулого тижня, всі прихильники з нетерпінням чекали цього матчу.

Звичайно, «Нива», яка потихеньку вибралася зі стартової кризи, розраховувала на 3 очки в матчі з «Зіркою», ігрова криза в якій трохи затягнулася. Доречі, цікавим фактом є те, що «Нива» не може виграти в чемпіонатах у кіровоградців вже 15-й рік.

Склад «Зірки» змінився: в запасі вперше з’явилися зовсім юний Льопка та Осипенко, а в стартовому складі вперше вийшов Кривошей, якого попередні тренери випускали лише на заміну.

Перші дванадцять хвилин «Нива» фактично не переходила середину поля. «Зірка» взагалі багато комбінувала, але до удару справа дійшла лише після першої атаки «Ниви», коли сольний рейд здійснив Григорій Баранець. Його прохід до центру штрафного майданчику закінчився небезпечним ударом, але не по воротах.

«Нива», оговтавшись, відтіснила «Зірку» від воріт, і в середині тайму заробила двічі поспіль право на штрафні удари. Вони закінчилися для господарів безрезультатно. «Зірка» продовжувала нагнітати гру біля воріт суперника, а на 31-ій хвилині  Загальський пробив по воротах перший гол.

В другій половині гри Чичичков, який опинився на ударній позиції прямо навпроти воріт “Ниви”  і пробив у правий від голкіпера кут – 0:2. Так команда перервала 6-матчеву безвиграшну серію і тепер чекає на свого наступного суперника МФК «Миколаїв», з яким зустрінеться 2 листопада о 14.00. на стадіоні «Зірка».

«Нива» (Тернопіль) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:2 (0:1).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар