У Новгородці вшанували ветеранів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Новгородківському навчально-виховного комплексі в рамках заходів, присвячених 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників, відбулася зустріч ветеранів-праці, дитинство яких припало на роки Великої Вітчизняної війни.

Учасників заходу запросили на екскурсію до шкільного музею, в якому учні закладу, вихованці краєзнавчих гуртків та гуртків музейної справи будинку дитячої та юнацької творчості, провели для гостей цікаву екскурсію.

Юні екскурсоводи розповіли про подвиги земляків, удостоєних звання Герой Радянського Союзу. Діти також познайомили присутніх із трудовим та героїчним минулим педагогів – учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни, ветеранів педагогічної праці, які працювали в цьому навчальному закладі та розбудовували освіту району в повоєнні роки.

Після візиту до музею гості та діти стали учасниками круглого столу «Ми хочемо миру!». Саме тут ветерани змогли поділитися з юним поколінням своїми тяжкими спогадами про воєнне дитинство. Діти слухали їхні розповіді зі сльозами на очах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар