Автобуси чи то з “журналістами”, чи то зі “спостерігачами” курсують Кіровоградщиною

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Автобуси з невідомими курсують Кіровоградом. Громадянська мережа «Опора» підтвердила повідомлення Першої електронної газети, посилаючись на одного з кандидатів у народні депутати, інформацію про те, що автобуси з людьми кандидата Миколи Онула подорожують виборчими дільницями.

Як стало відомо спостерігачеві, опубліковано на офіційному сайті ОПОРИ, зранку на території кіровоградського Дендропарку знаходилося 15 автобусів із людьми. На запитання, хто вони, частина пред’явила посвідчення спостерігачів по виборчому округу № 100, а інша – журналістів медіа-порталу «Акула». При цьому більшість із них перешкоджали спостерігачеві ОПОРИ в відеозйомці.

Представник кандидата в народні депутати по виборчому округу №100 Г. Нікішов зазначив, що це спостерігачі від Миколи Онула (самовисування), які проголосували в м. Кіровограді і нині їдуть у райони округу.

Згодом кандидат по тому ж 100 округу Станіслав Березкін (самовисування) зробив офіційну заяву про ймовірні провокації за участю «тітушок» і повідомив про те, що заявив про це до правоохоронних органів, повідомляє ОПОРА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар