Зареєстровано 93 повідомлення про порушення виборчого законодавства

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У період передвиборчої кампанії працівниками міліції Кіровоградщини зареєстровано 93 повідомлення, пов’язані з порушеннями виборчого законодавства. З них за 15 фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За час проведення голосування до міліції Кіровоградщини вже надійшло 14 повідомлень щодо порушень виборчого законодавства.

Наразі за 2 фактами відкрито кримінальні провадження: розгромлене авто, в якому перебували журналісти та кандидати в депутати та вилучення списків з прізвищами громадян, які пройшли процедуру голосування. По 5 повідомленням проводиться перевірка, інформація по 7 повідомленням не підтверджена, повідомляє Першій електронній СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

На будь-які повідомлення працівники міліції реагують чітко та оперативно. В області працюють посиленні слідчо-оперативні групи. Налагоджено співпрацю з представниками громадськості, активістами та спостерігачами, зокрема – громадської мережі «Опора», які перебувають у кожному районі області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар