Бібліотека ім. Чижевського запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться наступного тижня.

27 жовтня о 13.00 запрошуємо до відділу мистецтв на відкриття виставки дипломних робіт студентів мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Світ на в Кіровогдолоні».

28 жовтня о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо у відділ документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх).

29 жовтня о 15.00 кіноклуб “Екран” запрошує на показ французького художнього фільму режисера Жана Ренуара «Французький канкан» або «Френч канкан» (фр. French Cancan). Романтична історія про заснування «Мулен Руж» нікого не залишить байдужою. Приємного перегляду. Усіх охочих вчити українську мову запрошуємо на курси з вивчення української мови в рамках проекту «Безкоштовні курси української мови». Заняття проходять щосереди у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук о 17.30 (для початківців) та щочетверга у відділі обслуговування користувачів о 17.30 (для знавців);

30 жовтня о 16.00 запрошуємо на презентацію книги Світлани Орел «Розстріляна просвіта»; захід відбудеться у відділі краєзнавства. 31 жовтня о 14.00 відбудуться жовтневі Краєзнавчі студії на тему «Археологічні дослідження на території Кіровоградської області». Доповідачі: викладачі КДПУ ім. В. Винниченка Ірина Козир, Олександр Чорний. Запрошуємо істориків, краєзнавців, усіх, хто цікавиться культурою рідного краю, до відділу краєзнавства.

31 жовтня о 17.00 відділ мистецтв запрошує усіх бажаючих на лекцію Людгарди Рядненко «200 років від дня народження Михайла Лермонтова». Всіх любителів шахової творчості запрошуємо на “Осіннє рандеву”, яке відбудеться 1 – 2 листопада. Початок o 10.00. В турнірних змаганнях зможуть взяти участь гравці всіх вікових категорій. Турніри проходитимуть на ІІІ поверсі, у відділі читальних залів.

27, 29, 30, 31 жовтня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу вивчення розмовної англійської мови, що проходить у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського; Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову — пропонуємо платформу дистанційного навчання «Інтерактивний курс англійської мови для дорослих «English-123 в бібліотеці». Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар