З нагоди Дня визволення України в Кіровограді вшанують героїв Великої Вітчизняної війни і воїнів АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У понеділок, 27 жовтня, Кіровоград вшанує своїх героїв-земляків – сучасників, учасників антитерористичної операції, які віддали своє життя за право українців жити в незалежній і єдиній Україні.

Цього дня о 14.00 в Кіровоградській міській раді (кімн. 426) відбудеться нагородження відзнаками «За заслуги» (посмертно) та вручення допомоги родинам загиблих в зоні АТО і пораненим бійцям з Кіровограда. По закінченню заходів сім’ї героїв, воїни кіровоградських військових частин, громадськість міста вшанують пам’ять загиблих покладанням квітів на могили кращих синів Кіровограда на Алеї Героїв на Рівнянському кладовищі, на Далекосхідному, Лелеківському та Старобалошівському цвинтарях.

У віторок, 28 жовтня, відзначення 70-річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників розпочнеться о 9.00 – мітингом та покладанням квітів на меморіальному комплексі «Фортечні вали».

Цього ж дня, з нагоди визначної дати, о 10.00 у Кіровоградській міській раді (кімн. 426) відбудеться святкове засідання клубу «Ветеран».

Сьогодні, 24 жовтня секретар міської ради Іван Марковський провів розширену нараду з керівниками виконавчих органів міської ради, головами ветеранських організацій, представниками Збройних Сил України, які доповіли про хід підготовки відзначення в місті 70-ої річниці визволення України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар