На панкратіоні в Кіровограді продемонстрували високий рівень спортивної майстерності

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Збірна команда Новгородківського спортивно-патріотичного клубу «Егіда» продемонструвала високий рівень майстерності на 15-му відкритому чемпіонаті області з панкратіону, що пройшов днями в Кіровограді.

У розділі Грапплінг-Гі першими стали Манзік Анна та Колісник Богдан, другі місця посіли Бойко Альона та Підкуль Богдан, повідомляє кореспондент Першої електронної.

З кожним роком популярний спортивний захід збирає все більшу кількість учасників, зокрема – з інших регіонів України. Цього разу, окрім вихованців спортивних клубів міст Кіровоград, Долинська, Знам’янка, Новгородка та Олександрівка, до участі в змаганнях долучилися ще колеги по спорту з Одеси, Миколаєва та Павлограда Дніпропетровської області. Як наслідок, чемпіонат зібрав біля сотні учасників, які змагалися в чотирьох версіях.

Напружені бої тривали увесь день.

У розділі Панкратіон-Традішн переможцями стали Перепічай Влад, Бойко Альона та Підкуль Богдан, срібними призерами – Манзік Анна та Панченко Андрій, а Панченко Михайло став третім. Чемпіонами за версією Грапплінг-Ноу-Гі стали Підкуль Богдан, Манзік Анна та Панченко Михайло, другими – Бойко Альона і Панченко Андрій. Усього ж призерами та переможцями чемпіонату стало близько 160 бійців.

На фото – голова обласного осередку Федерації панкратіону України Олег Вєтров з своїм вихованцем Владом Перепічаєм

Поширити:

Залишити коментар:

коментар