Воїни АТО отримають 8 БТРів із Олександрії (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Перших 2 з 8 бойових машин, що ремонтувалися олександрійцями, вже передали урочисто бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади повітрянодесантних військ України. Ще 10 готуються ремонтувати.

Як повідомляє наш кореспондент, безкоштовно налагодити бойові машини взялися відразу два потужних олександрійських підприємства: ТОВ «УкрАгроКом» та ТОВ «Віра-Сервіс Інтермаш». На ремонт військової техніки були витрачені чималі кошти, адже слюсарям транспортних цехів довелося виконати значний обсяг робіт: перебрати двигуни, пофарбувати техніку, оснастити запасними інструментами, запчастинами та навіть заправити пальним у дорогу до місця дислокації. Запустити машини в хід ремонтникам вдалося за місяць.

Усю військову техніку на ремонт до Олександрії допомагали доправляти місцеві волонтери, серед яких активіст В. Стадніченко. Транспортували БТРи з міста Артемівськ, де вони в законсервованому вигляді перебували протягом останніх 30 років. Найближчим часом із Олександрії до військових частин буде відправлено ще шість відремонтованих бойових машин.

В урочистій передачі військової техніки взяли участь представники районної і міської влади, а також волонтери, комерційний директор ТОВ «УкрАгроКом» П. Фесюк та керівника ТОВ «Віра-Сервіс Інтермаш» М. Сулятицький.

За підтримку олександрійцям подякував начальник відділу повітряно-десантної техніки 80-ї аеромобільної бригади, уповноважений на отримання військової техніки О. Богданович.

Працівники підприємств, які брали активну участь у відновленні військової техніки, нагороджені подяками районної та міської влади. У тому числі з ТОВ «УкрАгроКом» відзначений технік з експлуатації та ремонту устаткування О. Кулібаба, технік-механік МТС М. Приходько, механік П. Ковальчук та начальник гаража І. Кузьменко. Від ТОВ «Віра-Сервіс Інтермаш» подяки отримали водій В.Заболотний, слюсар Г. Олійник, електрозварник В. Чернов та бригадир кранового цеху Г. Приходько.

Найближчим часом до Олександрії ще доставлять ще 10 БТРів, які вже зараз готові прийняти місцеві підприємства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар