У Малій Висці вугілля постачатиме фірма, створена після оголошення тендеру

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Відділ освіти Маловисківської райдержадміністрації Кіровоградської області 14 жовтня уклав угоду з ТОВ «Вугільна компанія Центр» на постачання вугілля на 2,74 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» та на сайті Наші Гроші.

Переможець тендеру «Вугільна компанія Центр» заснована 31 липня цього року в Кіровограді Юрієм Коваленко і Ольгою Майданік. Тоді, як оголошення про початок тендеру опубліковане 9 липня.

Замовлено вугілля марок АМ (13-25) – 837 т. , АК (50-100) – 315 т. Постачання має відбутися до кінця цього року (див. табл.). Ціни на товар не оприлюднені. У середньому тонна вугілля за договором коштувала 2380 грн/т. Вологість, зольність, калорійність та інші характеристики вугілля не вказані.

Таблиця у протоколі розкриття пропозицій, що опублікований у ВДЗ, незаповнена. Тому невідомо, хто ще брав участь у торгах.

Нагадаємо, це вже не перша подібна справа, у якій фігурує Маловисківський віддіо освіти. 24 березня цього року у «Віснику державних закупівель» було оприлюднено результати відкритих торгів із закупки кам’яного вугілля для освітян Маловисківського району. Замовник (відділ освіти Маловисківської РДА) купив у ТОВ «МАКРЕАЛГРУПП» 1800 тонн вугілля за надзвичайною ціною – 3 мільйони 85 тисяч гривень. Про це читайте у статті Першої електронної “Тендерна мафія або «Золоте» вугілля для Маловисківських освітян

Поширити:

Залишити коментар:

коментар