Президент доручив розпочати опалювальний сезон до кінця тижня

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з віце-прем’єр-міністром – міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиром Гройсманом дав доручення до кінця поточного тижня розпочати опалення всіх без винятку осель у країні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Не пізніше п’ятниці у кожній українській оселі має бути тепло, батареї мають бути теплими», – наголосив Президент, підкресливши, що це завдання – «повна відповідальність місцевих органів влади».

Глава держави звернувся до віце-прем’єра з проханням дати відповідні інструкції на місця. «Голови обласних державних адміністрації та відповідних районних підрозділів отримають сьогодні від мене відповідну вказівку, і я просив би забезпечити її виконання», – сказав Президент.

Володимир Гройсман запевнив, що це доручення буде виконано. «З нашого боку відповідно до Вашого доручення були зняті всі перешкоди», – сказав він.

Віце-прем’єр повідомив, що сьогодні направить спільного листа від Мінрегіону та Міністерства палива та енергетики про те, щоб на місцях розпочинали паливний сезон відповідно до температур повітря.

«Ми проводимо зараз низку заходів, які дозволять в умовах обмеженого обсягу газу проходити опалювальний сезон без перешкод. Ваше завдання щодо опалення в оселях буде вчасно виконано. Ми чітко під відповідальність голів обласних адміністрації будемо контролювати цю ситуацію, щоб кожен орган місцевого самоврядування, кожне місто запустилися вчасно, оскільки технічна готовність є», – повідомив Володимир Гройсман.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар