«Garage Sale» зібрав 20 000 гривень допомоги українським військовим (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На благодійному розпродажу «Garage Sale» в Кіровограді зібрано 20 000 грн. допомоги українським військовим.

На ці кошти, повідомляють організатори благодійної акції, можна буде пошити 66 пар термобілизни або закупити 13 пар зимового взуття.

До заходу долучилось чимало небайдужих кіровоградців, кожен з яких зробив свій вклад в спільну справу. Щоб найменшим діточкам було цікаво – розважальну програму приготувала студія раннього розвитку «Сонячний зайчик». Працівники студії разом із дітками виготовила велику карту України, на якій кожен бажаючий зміг написати побажання нашим солдатам. Карта буде передана другому загону 3-го полку спецпризначення.

Студія «Мир Креатива» провела майстер-клас зі створення куль з тішью та майстер-клас з виготовлення бутонів троянд з паперу та цукерок.

Майстрині бібліотеки ім. Гайдара разом із дітками виготовили карту України із гофро-паперу та янголів-охоронців, а бібліотеки ім. Бойченко – разом із найменшими учасниками виготовляли та підписували листівки.

Також на заході були представлені власноруч вишиті закладки для книжок від Вікторії Шкабой.

Наповнені щирою Любов’ю та Вдячністю кіровоградців листівки, янголи-охоронці та вишивки будуть передані бійцям. Ці речі. Тому впевнені, що вони збережуть наших воїнів.

Солодкими партнерами заходу стали кав’ярні Dva Coffee, Чорна Кава, Філіжанка, Марракеш. Власник кав’ярні Dva Coffee Віктор Душак особисто зварив 60 порцій кави на піску.

Стати ще гарнішими відвідувачам допомогли салон краси Castalia, який надав 20 сертифікатів на свої послуги, та лідер косметичного ринку компанія AVON.

Настрій заходу створювали ведучий каналу Кіровоград Павло Іванов та студенти педагогічного університету Катерина Рисленко та Артур Периханян.

Розважали гостей своїми виступами Микола Папуша, Ксенія Чеканова, Ксюша Воробьйова, Олексій Козачинський та творчий дует у складі віолончеліста Віталія Ткаченко та скрипаля Ольги Ткаченко.

Патріотичні дитячі бодіки надав магазин balala.com.ua.

До акції також долучились школярі школи №1, 26, 20 та школи-інтернату I-III ступеню, ліцею «Сокіл».

Допомогу в розповсюдженні інформації про захід надали начальник відділу сім’ї та молоді міськради Людмила Дорохіна, начальник управління освіти Лариса Костенко, а також рекламне агентство «Золотий Грамофон» (реклама на радіо). Також дуже вдячні

Максим Березкін допоміг вирішити питання з музичною апаратурою.

Величезну допомогу в організації надали творча групі «Jane&Vika» в особах Вікторії Талашкевич та Жанни Січкарь, та державний педагогічний університет ім. В.Винниченко в особах Ольги Кирилюк та Ірини Ткаченко.

P.S. Після заходу ще залишилися нерозпродані якісні речі та сувенірна продукція. Поступово ми будемо продавати речі та інформуватимемо про хід збору коштів.

Збір грошей продовжується. Перерахувати благодійні внески можна на карту Приват-банка 5577 2127 1238 5239 (Тітова Катерина Павлівна).

Довідки за тел. 099 208 03 15 (Гиленко Катерина).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар