Мустафа Найєм попросив знам’янчан не продаватися (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В суботу, 18 жовтня, в Знам’янці відбулася зустріч з Мустфою Найємом (відомий політичний журналіст, працює на Громадському телебаченні), Світланою Заліщук (співзасновниця громадського руху «Чесно») та Сергієм Лещенком (заступник головного редактора інтернет-видання «Українська правда») під гаслом «За чесні вибори». 
Попри те що на вулиці було досить прохолодно, аби послухати киян на площі Героїв Майдану зібралось кілька сотень осіб, повідомив кореспондент Першої електронної.

Почався виступ досить оригінально: місцеві активісти розкидали серед натовпу паперові 200-гривневі купюри із обличчям Олеся Довгого на знак протесту проти підкупу голосів.

Звертаючись до жителів міста, Мустафа Найєм звернув увагу на те, що ситуація в 102 окрузі досить напружена – побутує підкуп виборців. Він закликав знам’янчан не піддаватись на провокації та не продавати свої голоси.

Під час мітингу не обійшлося без провокацій: прихильники Олеся Довгого, постійно намагалися зірвати виступ київських гостей. Вони кидали яйця по виступаючих, а також провокували зіткнення в натовпі. Завдяки оперативним діям правоохоронних органів ніхто не постраждав.

Сьогодні ж Мустафа Найєм планував приїхати до Кіровограда і зустрітися з журналістами в місцевому прес-клубі. проте зустріч так і не відбулася.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар