Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на масові  заходи, які відбуватимуться в закладі з 21 по 26 жовтня.

21 жовтня – книжкова виставка «Торгівля людьми, як порушення прав людини». Відділ популяризації книги. На експозиції зацікавлений читач знайде багато видань, які познайомлять з різними аспектами торгівлі людьми, наслідками та можливостями профілактики та надання допомоги потерпілим особам.

21 жовтня – пізнавальний захід «День різнокольорових парасольок», що відбудеться в рамках флеш-акції «Що не день, то свято». Протягом дня усі бажаючі матимуть змогу сфотографуватися в інстальованій студії «Осінній дощ», дізнатися цікаві факти з історії виникнення та отримати практичні поради щодо вибору якісної парасольки під час заходу «Парасолька: модний аксесуар чи дах над головою?» (12.30 та 13.45 у відділі мистецтв).

В рамках роботи майстерні креативу можна буде навчитеся виготовляти парасольки з різноманітних матеріалів в різних техніках: «Парасольки-магніти» з солоного тіста, декоративні прикраси – парасольки з паперу; функціональні парасольки в техніці орігамі та чудові листівки з парасольками. Родзинкою свята стане загадковий «містер з парасолькою».

21 жовтня, 14:45 – урок історії «Фронт у тилу ворога», присвячений партизанському руху на Кіровоградщині часів Великої Вітчизняної війни. Захід буде проведено бібліотекарями відділу абонементу спільно з начальником відділу археографії та використання документів Держархіву Кіровоградської області, Гончаровою Тетяною Вікторівною.

Під час заходу відвідувачі дізнаються про героїчне підпілля та земляків, про партизанські загони та диверсійні групи які уславили себе в глибокому тилу ворога. Також усі бажаючи зможуть переглянути виставку унікальних архівних джерел.

23 жовтня, 17.00 – працівники відділу абонементу запрошують на чергове засідання молодіжного літературного клубу «ЛІРА» на тему «WEB-портація поетичного слова». В рамках засідання відбудеться он-лайн спілкування з відомою українською поетесою, критиком, перекладачем, журналістом, лауреатом міжнародних та всеукраїнських поетичних фестивалів Лесею Мудрак.

26 жовтня, з 12.00 по 15.00 – чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Соняшник зі стрічок» (для роботи знадобиться жовта стрічка шириною 2,5 см, чорна чи коричнева стрічка шириною 0,7 см, кружечок з тканини чи фетру для основи діаметром 5 см, голка, нитки, ножиці). Приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. Тож за докладною інформацією варто звертатися до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка.

Адреса бібліотеки: м. Кіровоград, вул. Декабристів 6\15.
Сайт: http://www.lib.kr.ua. Тел. Для довідок: 0954712767 (Рєзнік Тетяна Станіславівна, завідувач сектором соціокультурної діяльності); 0669457664 (Корінь Христина Володимирівна, головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності).

Бібліотека працю щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар