Молодь Новоукраїнщини вчилась перемагати разом із народним депутатом

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 17 жовтня, в Новоукраїнці на центральному стадіоні «Колос» проходив лікнеп для молоді під гаслом «Любиш Україну – вчись перемагати!». До участі у патріотичній акції, ініційованій народним депутатом Станіславом Березкіним, долучилися школярі Новоукраїнського району та всі охочі мешканці міста.

«Ви повинні знати, в яких умовах наші бійці захищають Україну на Сході і як потрібно поводити себе в екстремальних ситуаціях, які загрожують вашому життю і здоров’ю. Для чого? Щоб вижити!», – сказав Станіслав Березкін, звертаючись до учасників лікнепу.

Набувати необхідних навичок школярам допомагали бійці Кіровоградської роти міліції громадської безпеки та 3-го полку СпП. Вони спочатку продемонстрували присутнім спецпрограму з військових занять, а потім запропонували всім охочим взяти активну участь у тренуванні – розбиранні і збиранні автоматів, стрільбі, киданні гранат. А ще учні з задоволенням приміряли військову екіпіровку, вчилися надавати першу медичну допомогу й ласували солдатською кашею.

Ще одним приємним сюрпризом для учасників акції став виступ титулованих кіровоградських гирьовиків, які вправно жонглювали важкими гирями і пропонували всім сміливцям перевірити на міць власну силу.

По завершенні навчань Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний подякував народному депутату Станіславу Березкіну за цей патріотичний лікнеп, а також за його постійну активну підтримку й допомогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар