Відкрили меморіальну дошку на честь героя АТО Анатолія Бузуляка (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У селі Іванівка Кіровоградського району сьогодні, 16 жовтня, відкрили меморіальну дошку на честь Анатолія Бузуляка, який загинув при виконанні військового обов’язку.

Заступник командира групи спеціального призначення третього кіровоградського окремого полку спеціального призначення сержант Анатолій Бузуляк загинув у липні 2014 під м. Сніжне Донецької області.

На урочистому заході зібралися родичі та друзі, односельці, учні, педагоги, та військові побратими Анатолія Бузуляка, а також представники влади й місцевого самоврядування, повідомляє кореспондент Першої електронної.

На меморіальній дошці, яку розмістили на стінах сільської школи, написано: “В цій школі навчався учасник антитерористичної операції на сході України”.

Присутні в урочистій атмосфері згадали про життя героя, про його чуйність, відповідальність та професійність. За життя Анатолій Бузуляк був нагороджений нагрудним знаком “За військову доблесть”.

Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання. А на завершення заходу всі, від малого до великого, патріотично виконали Гімн України.

Герої не вмирають!…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар