Учні Гаївської школи відправили солдатам листи та малюнки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Школярі Гаївської школи Кіровоградського району, долучившись до Всеукраїнської акції «Україна єдина”, продовжують підтримувати українських солдатів, які перебувають у зоні антитерористичної операції на Сході країни.

Листи та малюнки, символічні вироби з бісеру і стрічок, які підготували школярі, вони передали колишньому учневі Гаївської школи Максиму Лазарю, який відтепер захищає рідну країну від ворога.

Сестра Максима Софія написала хлопцю такого листа: «Дорогий, солдате! Пишу тобі листа, щоб підтримати тебе у героїчній справі, ти захищаєш нашу рідну Україну, незалежність і спокій рідного народу. Я бажаю усім Вам залишатися здоровими, сили волі та повернутися живими. Ми чекаємо на вас дуже сильно», – написала дівчинка брату.

Ще одна школяра в своєму листі просила повернутися солдатів живими та здоровими: «Привіт, любий солдате! Пише тобі маленька дівчинка. Мене звуть Наталія, я вчусь у 4 класі, мені 9 років. Солдате, я дуже тобі вдячна за те, що ти захищаєш мою рідну Батьківщину, мій спокій. Я вдячна за твою мужність та хоробрість. Хочу подякувати і побажати скорішого повернення додому. Миру всій Україні», – звернулася в листі до захисників школярка Наталія Каніщева.

І школярі, і вся громада села Гаївка вже не вперше проводить благодійні акції на підтримку українських воїнів. Нещодавно гаївці збирали для солдатів продукти харчування, медикаменти. Назбирали скільки всього необхідного, що виникло питання з транспортуванням. Тоді на допомогу прийшов народний депутат України Станіслав Березкін, який допоміг із доставкою продуктів та речей для солдатів в зону АТО.

Наталя Чайка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар