Піщанобрідські інтернатівці допоможуть бійцям перезимувати (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату зібрали кошти для допомоги своїм землякам, які зараз несуть військову службу в зоні АТО. На зібрані кошти придбали теплі речі, взуття, медикаменти, засоби гігієни та продукти харчування. Окрім цього, принесли для воїнів велику кількість своїх власних теплих речей. Долучили до цієї благодійної акції й учнів школи. Діти, під керівництвом вчителів трудового навчання, в’язали теплі шкарпетки для українських бійців, а також малювали малюнки і писали їм листи. Усі ці речі були успішно доставлені українським воїнам-героям.

Усвідомлюємо, наша допомога – малесенька краплина в океані необхідного, проте віримо, що саме з маленьких кроків кожного українця і складається наша велика перемога. Вирішили не зупинятися на цьому, і вже збираємо кошти на лікування пораненого в зоні проведення АТО бійця.

Ми переконані, саме зараз кожному українцю слід пригадати знаменитий вислів американського президента Д. Кеннеді: «Не запитуйте державу, що вона може зробити для Вас. Запитайте спершу себе, що Ви зробили для держави».

Не будьмо байдужими!

Ніна СЕМАШКО, вчитель історії Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар